Полицията предотврати инцидент при масово събиране на деца в столичен мол вчера. Среща

...
Полицията предотврати инцидент при масово събиране на деца в столичен мол вчера.
Среща
Коментари Харесай

Среща с влогърите Анди и Дани в столичен мол се размина на косъм без инциденти - Общество

Полицията предотврати инцидент при всеобщо събиране на деца в столичен мол през вчерашния ден.

Среща с влогърите Анди и Дани в Mall of Sofia събра стотици техни последователи. Неочаквано огромният интерес и неналичието на подобаваща организация обаче сложиха под риск присъстващите.

Влогърите Анди и Дани имат над 600 000 последователи в каналите за видеосподеляне.

Притеснени от сериозното скупчване на деца, влогърите сами подават сигнал към полицията. След това Анди и Дани са отведени в 3-то районно управление (на МВР), където са дали пояснения.

Вълна от неодобрение обхвана обществените мрежи след провалената среща. Появиха се фотоси и видеа от събитието през вчерашния ден, от които ясно се вижда, че обстановката е била повече от рискова.





" В един миг, може би към 5 часа, стана нещо ужасно, въздухът взе да не стига. Хората бяха прекомерно препълнени, отвред се чуваше да не би да се повтори казусът с " Индиго ", хората подвигаха децата си на раменете, просто с цел да може да дишат. Някаква суматоха настъпи безусловно, нямаше безусловно никаква организация от страна на мола ", изясни Димитрина Димитрова-Маргин, майка на дете, участвала през вчерашния ден на провалената среща, представена от Българска национална телевизия.

В особено известие на фейсбук страницата си от Mall of Sofia са написали следното:

" Поради големия интерес на почитател срещата на Andy Studio в Mall of Sofia, с голямо страдание оповестяваме, че събитието беше анулирано от органите на реда заради ограничения за сигурност.

За нас е извънредно значимо здравето и сигурността на нашите гости и решението бе взето, с цел да се избегнат възможни нежелани последствия.

Благодарим за разбирането! ".

Според полицията е бил предотвратен сериозен случай.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР